Svaigu kāpostu karbonāde

Svaigu kāpostu karbonāde Foto: Svaigu kāpostu karbonāde

Sastāvdaļas

  • 2 galviņas svaigi kāposti
  • 1 glāze piens
  • milti pēc vajadzības
  • 1 ola
  • sāls
  • cukurs
  • sviests

Pagatavošana

  1. Nelielas, cietas kāpostu galviņas novāra sāls ūdenī, sagriež šķēlēs. olu kuļ, pielej pienu, pieliek tik daudz miltu, lai pašķidra mīkla, pievieno sāli un mazliet cukura.
  2. Mīklā apmērcē šķēles un cep uz pannas sviestā no abām pusēm brūnas.
  3. Pasniedz ar mērci un kartupeļiem vai burkāniem.
  4. Apceptās kāpostu šķēles var pasniegt kā piedevu arī pie gaļas ēdieniem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes