Sastāvdaļas
- 4 glāzes miltu
- 1,5 glāzes ūdens
- 1 ēdamkarote degvīna
- 1 ola
- 2 ēdamkarotes augu eļļas
- 1/2 tējkarotes sāls
- 1/2 tējkarotes cukura
- 500 g maltas cūkgaļas
- 2 sīpoli
- zaļumi
Pagatavošana
- Bļodā samaisa malto gaļu ar sakapātiem zaļumiem un sīpoliem.
- Citā bļodā izsijā miltus, pielej glāzi karsta ūdens, pieber šķipsniņu sāls.
- Mīklu samīca ar rokām.
- Atsevišķā bļodā samaisa atlikušos miltus, olu, augu eļļu, degvīnu, sāli un cukuru.
- Miltu-degvīna maisījumu samaisa ar mīklu, visu ietin pārtikas plēvē un liek nostāvēties 30 minūtes.
- Mīklu izrullē, sadala gabalos, liek nedaudz maltās gaļas pildījuma, katram gabalam aizspiež malas un nostiprina ar dakšiņu.
- Čeburekus liek sakarsētā, ietaukotā pannā, cep, kamēr parādās brūna garoziņa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!