Šokolādes rulete ar lazdu riekstiem

Šokolādes rulete ar lazdu riekstiem Foto: Šokolādes rulete ar lazdu riekstiem

Sastāvdaļas

  • 1 tējkarote šķīstošās kafijas
  • 4 olas
  • 100 g cukura
  • 100 g miltu
  • lazdu riekstu krēms
  • 1 tējkarote piparkūku garšvielu
  • 2 ēdamkarotes kakao pulvera
  • šokolāde Delights
  • nedaudz pūdercukura

Pagatavošana

  1. Kafiju izšķīdina ēdamkarotē karsta ūdens, kopa ar olām un cukuru puto karstā ūdens peldē, līdz putojams ir biezs un gaisīgs.
  2. Tad iesijā miltus un kakao pulveri, pievieno piparkūku garšvielas un samaisa.
  3. Masu liek ar ietaukotu cepamo papīru izklātā taisnstūra pannā, izlīdzina.
  4. Cep apmēram 15 minūtes 200°C karstumā.
  5. Cepamo papīru pārkaisa ar pūdercukuru, biskvīta plāksni izgāž uz tā, noņem papīru, biskvītu viegli sarullē un atdzesē.
  6. Atritinātu biskvītu biezā kārtā pārklāj ar riekstu krēmu un no jauna satin ruletē.
  7. Arī virsu pārklāj ar krēmu, pārtecina izkausētu šokolādi.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes