Sastāvdaļas
- 400 g cukura
- 2 ēdamkarotes skābā krējuma
- 1 paciņa margarīna
- 1 tējkarote cepamā pulvera
- 300 g miltu
- 5 olas
- 4 ēdamkarotes kakao pulvera
- rieksti
- šokolāde
Krēmam:
- mannā
- 1 paciņa sviesta
- cukurs
- citrona sula
Pagatavošana
- Gatavo mīklu - 200 g cukura pievieno skābajam krējumam un margarīnam.
- Pievieno miltus, cepamo pulveri - samīca mīklu, sadala 2 daļās.
- Atsevišķi, stingrās putās sakuļ olu baltumus, pakāpeniski pievieno 200 g cukura.
- Iemaisa kakao pulveri.
- Veidni ietauko, liek vienu mīklas daļu, virsū liek pusi saputoto olu baltumu.
- Pārkaisa ar drupinātiem riekstiem, uzrīvē šokolādi, cep 180°C temperatūrā, kamēr gatavs.
- Šādi izcep 2 biskvītus.
- Krēmu varat gatavot kādu vēlaties.
- Receptē piedāvājam - mannā krēmu -izvāra biezu mannā biezputru.
- Atdzisušā mannā biezputrā liek sviestu, cukuru, citrona sulu - sakuļ.
- Krēmu ziež starp biskvītiem.
- Rotā pēc saviem ieskatiem, var izmantot rīvētu šokolādi un riekstus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!