Sastāvdaļas
- 1 glāze piena
- 2 olas
- 1/4 glāzes brūnā cukura, kas samaisīts ar rīvētu citrona miziņu
- 1 glāze miltu
- 50 g rūgtās šokolādes
- sviests
Pildījumam:
- 200 g Maskarpones siera
- 2 ēdamkarotes medus
- 2 ēdamkarotes rīvētas citrona miziņas
- 1 tējkarote vaniļas ekstrakta
Pagatavošana
- Pienu un sviestu karsē katliņā, kamēr sviests ir izkusis.
- Pievieno rīvētu šokolādi, maisa, kamēr tā ir izkususi.
- Olas sakuļ ar brūnā cukura maisījumu, tad, kopā ar miltiem pievieno piena maisījumam.
- Visu samaisa viendabīgā masā, atstāj uz 20-30 minūtēm nostāvēties.
- Cep plānās pankūkas, gatavas pilnībā atdzesē.
- Gatavo pildījumu - samaisa visas sastāvdaļas, sakuļ viendabīgā masā.
- Pildījumu pilda pankūkās, rotā ar ogām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!