Sastāvdaļas
- 120 g rīvēta Čedaras siera
- 113 g sviesta (istabas temperatūrā)
- 115 g miltu
- 1 tējk. sāls
- šķipsniņa Kajenas piparu
- 30 pekanriekstu pusītes
- 2 viegli sakultas olas
- malta paprika
Pagatavošana
- Sakaļ sieru, sviestu, miltus, sāli un piparus, viendabīgā masā.
- Mīklu sadala divās daļās, sarullē rullīšos (4 cm diametrā), ietin cepamā papīrā un liek ledusskapī uz nakti.
- Uzkarsē krāsni līdz 180°C temperatūrai, divās veidnēs ieklāj cepamo papīru.
- Mīklu izņem no ledusskapja un sagriež 0,5-0,6 cm biezos aplīšos.
- Aplīšus liek veidnēs, 4-5 cm attālumā vienu no otra.
- Uz katra aplīša liek pekanrieksta pusīti, un viegli piespiež to.
- Cepumus noklāj ar sakultām olām, un uzkaisa maltu papriku.
- Cep 10 minūtes, atdzesē piecas minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!