Sastāvdaļas
- 2 zoss stilbiņi
- sāls
- 2 āboli
- 2 sīpoli
- 1 tējkarote kaltēta majorāna
- 1 ēdamkarote pārtikas cietes
Pagatavošana
- Zoss stilbiņus noskalo auksta ūdenī, nosusina un ierīvē ar sāli.
- Gaļu ar treknāko pusi uz leju ieliek karstā katliņā un apcep no visām pusēm brūnu.
- Pielej 1/8 l verdoša ūdens, katliņam uzliek vāku un samazina uguns liesmu.
- Kad stilbiņi gandrīz mīksti, pieliek gabaliņos sagrieztus sīpolus, ābolus un majorānu. Sautē vel 10 - 15 minūtes.
- Mērci iebiezina ar aukstā ūdenī izšķīdinātu cieti. Ja nepieciešams, pievieno garšvielas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!