Sautēti zoss stilbiņi

Sautēti zoss stilbiņi Foto: Sautēti zoss stilbiņi

Sastāvdaļas

  • 2 zoss stilbiņi
  • sāls
  • 2 āboli
  • 2 sīpoli
  • 1 tējkarote kaltēta majorāna
  • 1 ēdamkarote pārtikas cietes

Pagatavošana

  1. Zoss stilbiņus noskalo auksta ūdenī, nosusina un ierīvē ar sāli.
  2. Gaļu ar treknāko pusi uz leju ieliek karstā katliņā un apcep no visām pusēm brūnu.
  3. Pielej 1/8 l verdoša ūdens, katliņam uzliek vāku un samazina uguns liesmu.
  4. Kad stilbiņi gandrīz mīksti, pieliek gabaliņos sagrieztus sīpolus, ābolus un majorānu. Sautē vel 10 - 15 minūtes.
  5. Mērci iebiezina ar aukstā ūdenī izšķīdinātu cieti. Ja nepieciešams, pievieno garšvielas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes