Saldējuma kūka

Saldējuma kūka Foto: Saldējuma kūka

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • 2 ēdamkarotes cukura
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 1 paciņa vaniļas cukura
  • 1/2 tējkarotes cepamā pulvera
  • 2 ēdamkarotes džema
  • 250-300 g balta, rozā un brūna saldējuma

Pagatavošana

  1. Olu dzeltenumus saputo ar cukuru un vaniļas cukuru.
  2. Pievieno miltus, cepamo pulveri un iecilā saputotus olu baltumus.
  3. Mīklu izklāj veidnē uz cepamā papīra un cepeškrāsnī izcep.
  4. Biskvītu atdzesē, plānā kārtā pārziež ar džemu un satin ruletē.
  5. To pirms griešanas vēlams uz brīdi ielikt saldētava - būs vieglāk sagriezt.
  6. Ruleti sagriež 1 cm biezās šķēlēs un, cieši liekot citu pie citas, izklāj bļodu.
  7. Citu virs cita pa kārtām liek visu triju veidu saldējumus (nedaudz atlaidinātus).
  8. Tad bļodu uz pāris stundām ieliek saldētavā.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes