Salāti „Sarkangalvīte”

Salāti „Sarkangalvīte” Foto: Salāti „Sarkangalvīte”

Sastāvdaļas

  • 150 g vārītas vistas gaļas 
  • 1 paprika
  • 150 g Ķīnas kāpostu
  • 1 cieti vārīta ola
  • 2 ēdamkarotes konservētu zaļo zirnīšu
  • 150 g tomātu 
  • daži diļļu zariņi
  • 5 ēdamkarotes majonēzes
  • sāls pēc garšas 
  • 1 sīpols

Pagatavošana

  1. Bļodā sīki sakapā Ķīnas kāpostus.
  2. Vārīto vistas gaļu sagriež sīkos gabaliņos. 
  3. Papriku sagriež nelielos gabaliņos.
  4. Konservētos zaļos zirnīšus ber bļodā, bez lieka šķidruma. 
  5. Vārīto olu sakapā.
  6. Sīpolu sīki sakapā.
  7. Visas salātu sastāvdaļas samaisa, pieber sāli, pārlej ar majonēzi.
  8. Tomātus sagriež nelielos gabaliņos, samaisa ar sīki sakapātām dillēm, pieber mazliet sāli, samaisa.
  9. Tomātu kārtu liek salātu virspusē, kas arī būs, kā sarkana cepurīte.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes