Rīsu sautējums ar sēnēm un dārzeņiem

Rīsu sautējums ar sēnēm un dārzeņiem Foto: vegetarian.ru

Sastāvdaļas

  • 200 g rīsu
  • 100 g žāvēta bekona
  • 150 g konservētu zaļo zirnīšu
  • 400 g šampinjonu
  • burkāns
  • 2 tomāti
  • sīpoli
  • puravs
  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • 1 glāze sakņu buljona
  • saišķītis pētersīļu
  • sāls
  • pipari
  • 1/2 tējkarotes karija

Pagatavošana

  1. Rīsus izvāra.
  2. Sēnes apcep sviestā, pievieno ripiņās sagrieztus burkānus, pēc tam sasmalcinātu sīpolu un purava ripiņas.
  3. Vis mazliet pasautē.
  4. Pievieno kariju, vārītos rīsus, iepriekš apceptas bekona šķēlītes.
  5. Pārlej ar buljonu un sautē 5 minūtes.
  6. Iemaisa zirnīšus un gabaliņos sagrieztus tomātus, sasmalcinātus zaļumus un vel nedaudz pasautē.
  7. Sāli un piparus pievieno pēc garšas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes