Sastāvdaļas
- 1 kg cūkas filejas
Marinādei:
- 50 g sausa baltvīna
- 50 g baltvīna etiķa
- 50 g plūškoka sulas vai ananāsu sulas
- 1 dl eļļas
- 2 tējkarotes sāls
- 1 ēdamkarote saberztu kadiķu ogu
- 1 ēdamkarote smalko rozā vai zaļo piparu
- 1 tējkarote kaltēta timiāna
- 1/2 citrona (šķēlītēs)
- 1/2 sasmalcināta sīpola
Pagatavošana
- Samaisa marinādes sastāvdaļas.
- Gaļu liek dziļā trauka un pārlej ar sagatavoto marinādi.
- Tad atstāj vēsumā un ik palaikam apgroza.
- Lai gaļa labi ievilktos, pietiek ar 3 stundām.
- Pēc tam gaļu nosusina un apziež ar eļļu.
- Cep ogļu vai elektriskajā grilā un cep katru pusi apmēram 15 minūtes.
- Pasniedz ar dārzeņu iesmiņiem, maizi un grillētām tomātu pusītēm, kas pārkaisītas ar timiānu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!