Sastāvdaļas
Mīklai:
- 2 glāzes miltu
- 1 glāze kefīra
- 1 ola
- 5 ēdamkarotes augu eļļas
- 1/2 tējkarotes sāls
Pildījumam:
- 1 sardele
- 150 g cieta siera
- 1 vārīta ola
- 2 ēdamkarotes sakapātu diļļu
Cepšanai:
- 30 g augu eļļas
Pagatavošana
- Olas sakuļ ar kefīru, pielej augu eļļu, samaisa.
- Pievieno miltus, sāli, ar dakšiņu samaisa.
- Samīca mīkstu mīklu, mīklu pārklāj ar drānu un atstāj uz 10-15 minūtēm.
- Sardelei novelk apvalku, sagriež mazos gabaliņos.
- Sieru sarīvē uz rupjās rīves.
- Vārīto olu sagriež gabaliņos.
- Bļodā samaisa sieru, sardeles, olas un dilles.
- Mīklu sadala mandarīna lieluma gabalos, izrullē plāni.
- Plāceņa vidū liek 1 ēdamkaroti pildījuma, malas saliek kopā un nostiprina.
- Uzkarsē pannu, lej augu eļļu, cep plāceņus, ar sastiprināto vietu uz leju.
- Cep plāceņus uz vidējas uguns, 3-4 minūtes no abām pusēm, kamēr kļūst zeltaini.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!