Pitas maize ar gaļas pildījumu

Pitas maize ar gaļas pildījumu Foto: Pitas maize ar gaļas pildījumu

Sastāvdaļas

  • 1/4 glāzes rīsu etiķa
  • 2 tējkarotes cukura
  • sāls
  • 2 gurķi, sagriezti plānās strēmelītēs
  • 1 Halapenjo pipars, attīrīts no sēklām un smalki sagriezts
  • 1 ēdamkarote olīveļļas
  • 450 g maltas cūkgaļas
  • 1/4 glāzes mārrutku mērces
  • 1 ēdamkarote svaiga rīvēta ingvera
  • 4 Pitas maizes

Pagatavošana

  1. Vidēja izmēra traukā sajauc etiķi, cukuru un 1/4 tējkaroti sāls, maisa līdz cukurs izkusis.
  2. Pievieno piparu un gurķus, samaisa un ļauj pastāvēt apmēram 5 minūtes.
  3. Pa to laiku lielā pannā uz vidējas uguns uzkarsē olīveļļu.
  4. Tajā liek cūkgaļu, cep, apmaisot ar koka karoti apmēram 5 - 7 minūtes.
  5. Pievieno mārrutku mērci, ingveru un 2 ēdamkarotes ūdens.
  6. Katrā Pitas maizē liek gaļas pildījumu un gurķu salātus.
  7. Pasniedz nekavējoties.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes