Sastāvdaļas
- 1/4 glāzes rīsu etiķa
- 2 tējkarotes cukura
- sāls
- 2 gurķi, sagriezti plānās strēmelītēs
- 1 Halapenjo pipars, attīrīts no sēklām un smalki sagriezts
- 1 ēdamkarote olīveļļas
- 450 g maltas cūkgaļas
- 1/4 glāzes mārrutku mērces
- 1 ēdamkarote svaiga rīvēta ingvera
- 4 Pitas maizes
Pagatavošana
- Vidēja izmēra traukā sajauc etiķi, cukuru un 1/4 tējkaroti sāls, maisa līdz cukurs izkusis.
- Pievieno piparu un gurķus, samaisa un ļauj pastāvēt apmēram 5 minūtes.
- Pa to laiku lielā pannā uz vidējas uguns uzkarsē olīveļļu.
- Tajā liek cūkgaļu, cep, apmaisot ar koka karoti apmēram 5 - 7 minūtes.
- Pievieno mārrutku mērci, ingveru un 2 ēdamkarotes ūdens.
- Katrā Pitas maizē liek gaļas pildījumu un gurķu salātus.
- Pasniedz nekavējoties.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!