Sastāvdaļas
- 1 ⅓ tases piena šokolādes gabaliņu
- ⅓ tases saldā krējuma
- 8 ēdamkarotes mīkstināta nesalīta sviesta gabaliņos
Pagatavošana
- Lielā bļodā, ko var izmantot mikroviļņu krāsnī, samaisa šokolādi un saldo krējumu. Karsē mikroviļņu krāsnī 1 minūti ar vidēju jaudu.
- Apturi sildīšanu un apmaisi ar silikona lāpstiņu. Karsē vel 1 - 2 minūtes., līdz viss ir izkusis.
- Šokolādes maisījumam pievieno mīkstos sviesta gabaliņus un, izmantojot putojamo slotiņu sajauc visu kopā.
- Glazūru ievieto ledusskapī apmēram uz vienu stundu, līdz tas sabiezē.
- Lai sakultu glazūru, apmēram 30 sekundes kuļ ar elektrisko mikseri vidējā ātrumā, līdz glazūra kļuvusi gaisīga un poraina.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!