Pankūkas ar lasi un skābo krējuma krēmu

Pankūkas ar lasi un skābo krējuma krēmu Foto: Pankūkas ar lasi un skābo krējuma krēmu

Sastāvdaļas

  • 160 g miltu
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • 1/4 tējk. sāls
  • 1 ēdamkarotes. sakapātu diļļu
  • 50 g krēmveidīgu sieru
  • 25 g izkausēta sviesta
  • 1 ola
  • 170 ml piens
  • 250 g mazsālīts vai kūpināts lasis

Krēmam:

  • 120 g trekns skābais krējums (30%)
  • 1 tējk. mārrutku
  • 1 4 tējk. sāls

Pagatavošana

  1. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, sāli un sakapātām dillēm.
  2. Bļodā viegli saputo olu, pienu, krēmveidīgu sieru un izkausēto sviestu.
  3. Abus maisījumus sajauc, līdz sanāk viendabīga mīkla.
  4. Uzsilda pannu un uzlej nedaudz augu eļļas. Uz pannas lejam 2 tējkarotes mīklas.
  5. Cepam mazas pankūciņas, apmēram 1 minūti no abām pusēm.
  6. Kamēr pankūkas dziest, gatavo krēmu.
  7. Sajaucam skābo krējumu ar mārrutkiem, pievienojam sāli pēc garšas.
  8. Lasi sagriež mazos, plānos gabaliņos.
  9. Uz katras pankūciņas liek 1 tējkarotes krēma un pa gabaliņam laša.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes