Omlete ar kāpostu un siera pildījumu

Omlete ar kāpostu un siera pildījumu Foto: Omlete ar kāpostu un siera pildījumu

Sastāvdaļas

  • 3 olas
  • 50 ml piena
  • garšvielas pec izveles un garšas
  • sāls pēc garšas
  • 100 g rīvēta siera
  • kāposts
  • 1 sīpols
  • 2 ēdamkarotes skāba krējuma
  • 2 daiviņas saspiesta ķiploka

Pagatavošana

  1. Sakapā kāpostus un sīpolu.
  2. Sīpolu apcep uz pannas, pievieno kāpostus, glāzi karsta ūdens un sautē uz mazas uguns 30 minūtes.
  3. Pievieno sāli, piparus. Pārliek traukā un atstāj.
  4. Tajā pašā pannā uzkarsē 2 ēdamkarotes krējuma, pievieno sieru, ķiploku.
  5. Uz mazas uguns maisa, kamēr iegūst viendabīgu konsistenci.
  6. Noņem no uguns un samaisa ar kāpostiem.
  7. Olas sakuļ ar pienu, pievieno iecienītākās garšvielas, sāli, piparus un izcep omleti.
  8. Uz vienas omletes puses liek kāpostu - siera pildījumu un pārloka pāri omletes otru pusi.
  9. Pa virsu pārkaisa sieru un zaļos lociņus.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes