Sastāvdaļas
- 3 olas
- 50 ml piena
- garšvielas pec izveles un garšas
- sāls pēc garšas
- 100 g rīvēta siera
- kāposts
- 1 sīpols
- 2 ēdamkarotes skāba krējuma
- 2 daiviņas saspiesta ķiploka
Pagatavošana
- Sakapā kāpostus un sīpolu.
- Sīpolu apcep uz pannas, pievieno kāpostus, glāzi karsta ūdens un sautē uz mazas uguns 30 minūtes.
- Pievieno sāli, piparus. Pārliek traukā un atstāj.
- Tajā pašā pannā uzkarsē 2 ēdamkarotes krējuma, pievieno sieru, ķiploku.
- Uz mazas uguns maisa, kamēr iegūst viendabīgu konsistenci.
- Noņem no uguns un samaisa ar kāpostiem.
- Olas sakuļ ar pienu, pievieno iecienītākās garšvielas, sāli, piparus un izcep omleti.
- Uz vienas omletes puses liek kāpostu - siera pildījumu un pārloka pāri omletes otru pusi.
- Pa virsu pārkaisa sieru un zaļos lociņus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!