Sastāvdaļas
- 500 g vistu krūtiņas
- 1 ola
- majonēze pēc garšas
- kviešu milti
- sāls, citrons, garšvielas vistas gaļai pēc garšas
Pagatavošana
- Vistas gaļu noskalo, atdala no kauliem, sadala 2-3 daļās.
- Traukā iesit olu, pievieno 3 ēdamkarotes miltu, 3 ēdamkarotes majonēzes, sāli pēc garšas, garšvielas - visu samaisa.
- Traukā liek vistas gaļu, apviļā to maisījumā, atstāj uz pāris stundām, traukam uzliekot vāku.
- Kad pagājušas 2-3 stundas, sakarsē pannu, uzlej augu eļļu, cep gaļu no visām pusēm.
- Cep aptuveni, 15-20 minūtes, pievieno citrona šķēlītes un pasniedz.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!