Sastāvdaļas
- 2/3 glāzes silta ūdens
- 1 ēdamkarote olīveļļas
- 1 tējkarote cukura
- 1/2 tējkarotes sāls
- 6,5 g sausā rauga
- 2-2,5 glāzes miltu
Pagatavošana
- Ūdeni samaisa ar olīveļļu.
- Lielā bļodā miltus samaisa ar raugu, cukuru un sāli.
- Miltos uztaisa iedobi un lej tur ūdens-olīveļļas maisījumu.
- Samīca ne pārāk biezu mīklu.
- Mīklu liek siltā vietā uz 30 minūtēm.
- Kad mīkla ir uzrūgusi, sadala to divās daļās, izrullē un liek piedevas pēc garšas.
- Picu cep 180°C temperatūrā, 10-15 minūtes.
- Sieru uzkaisa tikai tad, kad pica ir gandrīz gatava un turpina cept dažas minūtes, lai siers izkūst.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!