Mīkla picai

Mīkla picai Foto: Mīkla picai

Sastāvdaļas

  • 2/3 glāzes silta ūdens
  • 1 ēdamkarote olīveļļas
  • 1 tējkarote cukura
  • 1/2 tējkarotes sāls
  • 6,5 g sausā rauga
  • 2-2,5 glāzes miltu

Pagatavošana

  1. Ūdeni samaisa ar olīveļļu.
  2. Lielā bļodā miltus samaisa ar raugu, cukuru un sāli.
  3. Miltos uztaisa iedobi un lej tur ūdens-olīveļļas maisījumu.
  4. Samīca ne pārāk biezu mīklu.
  5. Mīklu liek siltā vietā uz 30 minūtēm.
  6. Kad mīkla ir uzrūgusi, sadala to divās daļās, izrullē un liek piedevas pēc garšas.
  7. Picu cep 180°C temperatūrā, 10-15 minūtes.
  8. Sieru uzkaisa tikai tad, kad pica ir gandrīz gatava un turpina cept dažas minūtes, lai siers izkūst.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes