Medus kēksiņi

Medus kēksiņi Foto: Medus kēksiņi

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • 100 g miltu
  • 100 g cukura
  • 4 ēdamk. ciedru riekstu
  • 3 ēdamk. trekna saldā krējuma
  • 2 ēdamk. medus
  • rīvēta apelsīna vai citrona miziņa pēc garšas

Pagatavošana

  1. Olas sakuļ ar cukuru, pakāpeniski pievieno miltus.
  2. Pievieno saldo krējumu, medu - samaisa.
  3. Pievieno ciedru riekstus, rīvētu apelsīna vai citrona miziņu - samaisa.
  4. Mīklu lej ieeļļotās kēksu formiņās.
  5. Uzkarsē krāsni līdz 180 - 200°C temperatūrai.
  6. Cep 20-25 minūtes, atdzesē.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes