Sastāvdaļas
- 200 g biezpiena
- 50-70 g siera
- 1 vidēja lieluma tomāts
- 2 ēdamkarotes sakapātu pētersīļu un bazilika
- 2 olas
Pagatavošana
- Biezpienu samīca ar olām, pievieno gabaliņos sagrieztu tomātu, zaļumus, rupji sarīvētu sieru.
- Masu liek mazo kēksiņu veidnēs(labāk silikona), aizpilda tās pilnībā, var likt mazliet ar kaudzīti.
- Cep 200°C temperatūrā, kamēr parādās brūngana garoziņa.
- Gatavus sacepumus izņem no krāsns, atdzesē, kamēr silti.
- Sacepumu vidus saplaks, padziļinājumā liek 1 tējkaroti skābā krējuma, pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!