Makaroni tomātu mērcē ar tunci

Makaroni tomātu mērcē ar tunci Foto: Makaroni tomātu mērcē ar tunci

Sastāvdaļas

  • 500 g makaronu
  • 370 g savā sulā konservēta tunča
  • 100 g konservētu olīvu ar anšovu pildījumu
  • 1 kārba savā sulā konservētu sagrieztu tomātu
  • 2 sīpoli
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 3 ēdamkarotes olīveļļas
  • malti melnie pipari
  • sāls

Pagatavošana

  1. Nomizotus sīpolus un ķiplokus smalki sakapā.
  2. Lielā pannā sakarsē eļļu un apsautē sīpolus un ķiplokus caurspīdīgus.
  3. Pievieno tomātus ar visu šķidrumu, sāli, maltus melnos piparus un uz lēnas uguns karsē aptuveni 10 minūtes.
  4. Lielā katlā uzvāra sālsūdeni, ieliek makaronus un izvāra.
  5. Notecina olīvas un 2 ēdamkarotes šķidruma pievieno tomātu mērcei.
  6. Makaronos nokāš un iemaisa mērcē.
  7. Tunci notecina, sadala mazos gabaliņos un iecilā makaronos.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes