Sastāvdaļas
- 2 šķēles filejas (katra 200 g)
- 1 ēdamkarote citrona sulas
- 3 ēdamkarotes sviesta
- 125 g šampinjonu
- sāls pēc garšas
- pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Gaļas šķēles noskalo auksta ūdenī, nosusina un aprasina ar citrona sulu.
- Pannā uzkarsē 2 ēdamkarotes sviesta. Gaļu cep 3 - 4 minūtes, tad šķēles apgriež un turpina cept vēl 3 - 4 minūtes. No ārpuses gaļai ir jābūt brūnai, bet iekšpusē maigai un sārtai.
- Šampinjonus notīra, sagriež, pievieno ēdamkaroti sviesta un sautē 5 minūtes.
- Izcepto gaļu noņem no pannas un novieto siltumā.
- Ceptās gaļas taukiem pievieno šampinjonus un pasautē 2 - 3 minūtes.
- Pievieno sali un piparus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!