Sastāvdaļas
- 4 vidēji lieli kartupeļi
- 50 g sviesta
- 10 bazilika lapiņu
- 1/2 tējkarotes sāls
- 1 ēdamkarote olīveļļas
Pagatavošana
- Krāsni uzkarsē līdz 180°C temperatūrai.
- Katru kartupeli ietin folijā, liek veidnē, cep 35-40 minūtes.
- Gatavību pārbauda ar koka iesmiņu.
- Sviestu tur istabas temperatūrā 30 minūtes.
- Bazilika lapiņas sakapā.
- Mīkstu sviestu samaisa ar sāli, sakapātajām bazilika lapiņām, olīveļļu - liek ledusskapī.
- Kartupeļus iztin no folijas, pārgriež uz pusēm.
- Uz katras kartupeļu pusītes liek bazilika sviestu un pasniedz.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!