Krāsnī cepti čebureki

Krāsnī cepti čebureki Foto: Krāsnī cepti čebureki

Sastāvdaļas

Mīklai:
  • 1,5 glāzes miltu
  • 1 ola
  • 2,5 ēdamkarotes augu eļļas
  • mazliet mazāk, kā 1/2 glāzes auksta sālsūdens
Pildījumam: 
  • maltā gaļa
  • sīpols
  • sāls
  • garšvielas
  • ola pārziešanai, siers, zaļumi

Pagatavošana

  1. Miltus izsijā un samaisa ar olu, irdenā masā, pielej augu eļļu un atkal visu samaisa.
  2. Pakāpeniski pielej sālsūdeni, maisa, kamēr mīkla kļūst gluda un mīksta.
  3. Mīklu ietin pārtikas plēvē un liek ledusskapī uz 2 stundām.
  4. Sīpolu sasmalcina blenderī, samaisa ar malto gaļu, pievieno sāli un garšvielas.
  5. No mīklas veido čeburekus, pilda ar maltās gaļas masu, aizspiež ar dakšiņu.
  6. Čeburekus liek veidnē, kas izklāta ar cepamo papīru.
  7. Sieru sarīvē, olu sakuļ.
  8. Čeburekus noziež ar sakulto olu, pārkaisa ar rīvēto sieru, sakapātiem zaļumiem.
  9. Veidni blīvi pārklāj ar foliju(folija nedrīkst pieskarties čeburekiem, citādi tā pielips).
  10. Cep sakarsētā krāsnī, 15 minūtes ar foliju, tad to noņem, turpina cept 15 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes