Konservētu zivju zupa

Konservētu zivju zupa Foto: Konservētu zivju zupa

Sastāvdaļas

  • 2 bundžiņas konservētas sairas
  • 4 kartupeļi
  • 2 sīpoli
  • 2 sālīti gurķi
  • 1 burkāns
  • 1/2 glāzes rīsu
  • 3 ēdamkarotes eļļas
  • sakapātas svaigas dilles
  • sāls
  • malti pipari

Pagatavošana

  1. Kartupeļus, sīpolus un burkānu nomizo.
  2. Kartupeļus sagriez mazos gabaliņos, sīpolus sakapā, burkānu sarīvē rupjās skaidiņās.
  3. Gurķus sagriez plānās šķēlēs.
  4. Rīsus rūpīgi nomazgā.
  5. Pannā sakarsē eļļu un apcep sīpolus un burkānus.
  6. Katlā uzvāri 2 l ūdens, ieber sāli un rīsus un izvāri pusgatavus.
  7. Pievieno kartupeļus un izvāri mīkstus.
  8. Ar dakšiņu saspaidi konservus kopā ar šķidrumu un pievieno zupai.
  9. Pievieno zupai arī gurķus un apceptos sīpolus ar burkāniem.
  10. Vāri 15 minūtes.
  11. Pieber sali, piparus un dilles pēc garšas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes