Kefīra kūka ar biezpiena krēmu

Kefīra kūka ar biezpiena krēmu Foto: Kefīra kūka ar biezpiena krēmu

Sastāvdaļas

  • 3 olas
  • 1 glāze kefīra
  • 1 glāze cukura
  • 2 glāzes miltu
  • 1/2 tējkarote sodas (izšķīdināta etiķī)
  • 3 ēdamkarotes kakao pulvera

Krēmam:

  • 350 g skābā krējuma
  • 100 g cukura
  • 300 g biezpiena

Papildus:

  • 200 g tumšās šokolādes
  • konservēti persiki
  • banāni
  • kokosriekstu skaidiņas

Pagatavošana

  1. Biskvīts: Visas sastāvdaļas, izņemot kakao pulveri, rūpīgi samaisa un sadala divās daļās, vienai no tām pievienojot kakao pulveri.
  2. Ieklāj kūkas formās, kas pārklātas ar nedaudz ietaukotu cepamo papīru un cep 180°C temperatūrā 20 - 30 minūtes.
  3. Krēms: Ar elektrisko putotāju vai virtuves kombainā rūpīgi sajauc visas sastāvdaļas un pievieno vaniļas cukuru, pēc vēlēšanās.
  4. Krēmu klāj starp biskvītiem un kūkas virsmu.
  5. Dekorē ar kausētu šokolādi, augļiem, kokosriekstu skaidiņām vai pēc pašu gaumes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes