Sastāvdaļas
- garšvielas
- kartupeļi
- majonēze
- sāls
- siers
- sīpoli
- vistas gaļa
- zaļumi
Pagatavošana
- Ja vistas gaļas vietā izmantojat cūkgaļu, tad izkārtojums mainās - kartupeļi, gaļa, sīpoli.
- Sīpolus sagriež pusgredzenos, liek marinēties majonēzē.
- Kartupeļus sagriež, uzber sāli, marinē majonēzē.
- Vistas gaļu marinē majonēzē.
- Uzber sāli, garšvielas pēc garšas, pēc 1 stundas, kārtās liek veidnē:
- 1. kartupeļi
- 2. sīpoli
- 3. gaļa.
- Cep 220°C temperatūrā, 40-50 minūtes, tad uzkaisa rīvētu sieru, sakapātus zaļumus, turpina cept 6-7 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!