Kabaču zupa

Kabaču zupa Foto: Kabaču zupa

Sastāvdaļas

  • 200 g rīsu
  • 1 kabacis
  • 0,5 l piena
  • 1 puravs
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • 1,5 l buljona
  • trešdaļa glāzes saldā krējuma
  • saišķītis lociņu
  • saišķītis pētersīļu
  • sāls pēc garšas
  • pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Kabačus sagriež un izsautē pienā. Nokāš.
  2. Puravu sagriež gredzenos un apcep eļļā.
  3. Pievieno buljonu, rīsus, kabačus un sautē 20 minūtes.
  4. Pielej saldo krējumu, pārkaisa ar sīku sagrieztiem zaļumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes