Sastāvdaļas
- 2 svaigas asara filejas
- 1/2 citrona sula
- sāls
- 100 g konservētu šampinjonu
- 1 sīpols
- 3 ēdamkarotes sviesta
- malti baltie pipari
- 1 glāze sarkanvīna
- 1 ēdamkarote rīvēta siera
- 1 ēdamkarote rīvmaizes
Pagatavošana
- Atlaidinātu zivi ātri noskalo auksta ūdenī, aprasina ar citrona sulu un uzkaisa sāli.
- Šampinjonus sīki sakapā, sīpolus sagriež nelielos gabaliņos.
- Liek ar sviestu ieziestā ugunsdrošā formā, uzkaisa sāli un piparus, pielej sarkanvīnu.
- Uz sagatavotā maisījuma saliek asara filejas un pārkaisa ar sieru un rīvmaizi. Virsū vienmērīgi sadala sviesta piciņas.
- Liek cepties iepriekš līdz 200 °C sakarsēta cepeškrāsnī. Cep 20 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!