Jaunie kartupeļi mundierī

Jaunie kartupeļi mundierī Foto: Attēlam ir ilustratīva nozīme.

Sastāvdaļas

  • 500 g jauno kartupeļu
  • 50 g skābā krējuma
  • 50 g liesa biezpiena
  • sauja sakapātu maurloku
  • 1 ēdamkarote eļļas
  • jūras sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 190 grādiem, ar papīru izklāj cepamplāti, kartupeļus sadursti ar dakšiņu, apviļā eļļā un sālī, vienmērīgi saber plātē un cep 1 stundu.
  2. Sajauc krējumu ar biezpienu un pusi maurloku. Kad izņem no krāsns, ļauj, lai kartupeļi 10 - 15 minūtes padziest, tad katrā krusteniski iegriez.
  3. Griezuma vietā ar tējkaroti ieliec biezpienu, pārkaisi pāri palikušajiem maurlokiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes