Sastāvdaļas
- 500 g jauno kartupeļu
- 50 g skābā krējuma
- 50 g liesa biezpiena
- sauja sakapātu maurloku
- 1 ēdamkarote eļļas
- jūras sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Uzkarsē cepeškrāsni līdz 190 grādiem, ar papīru izklāj cepamplāti, kartupeļus sadursti ar dakšiņu, apviļā eļļā un sālī, vienmērīgi saber plātē un cep 1 stundu.
- Sajauc krējumu ar biezpienu un pusi maurloku. Kad izņem no krāsns, ļauj, lai kartupeļi 10 - 15 minūtes padziest, tad katrā krusteniski iegriez.
- Griezuma vietā ar tējkaroti ieliec biezpienu, pārkaisi pāri palikušajiem maurlokiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!