Grillēta cūkgaļa

Grillēta cūkgaļa Foto: Grillēta cūkgaļa

Sastāvdaļas

  • 300 g cūkgaļas (no skausta gabala)
  • 1 ēdamkarote olīveļļas
  • 1 ēdamkarote sojas mērces
  • miezerī saberzti pipari pēc garšas
  • sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Gaļu nomazgā un nosusina.
  2. Eļļai pieliek sojas mērci, piparus un sāli, labi samaisa un ar šo marinādi ierīvē gaļu.
  3. Pēc 10 minūtēm liek iepriekš sakarsēta grillā uz režģiem un katru pusi grillē 10 minūtes.
  4. Vairākas reizes pārziež ar atlikušo marinādi.
  5. Gatavo cepeti uzliek uz silta šķīvja un pēc 5 minūtēm sagriež gaļu šķēlēs.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes