Gaļa sinepēs

Gaļa sinepēs Foto: Gaļa sinepēs

Sastāvdaļas

  • 500 g liesas cūkgaļas bez kaula
  • 2 sīpoli
  • 50 g sviesta
  • 1 ķiploks
  • sinepes
  • sāls
  • rīvmaize
  • 1/2 glāzes buljona

Pagatavošana

  1. Gaļu sagriež šķēlēs; ar gaļas āmuriņu no abām pusēm izdauza, pārkaisa ar sāli,apziež no abām pusēm ar sinepēm,apvārta rīvmaizē.
  2. Tā sagatavotas gaļas šķēles liek kārtā ar taukiem ieziestā veidnē, pārkaisa ar sagrieztiem sīpoliem un ķiplokiem, uzliek mazliet sviesta.
  3. Kārtošanu atkārto, līdz visa gaļa izmantota.
  4. Virsū liek sviesta piciņas, uzlej mazliet buljona.
  5. Trauku aizvāko un cep cepeškrāsnī, līdz gaļa mīksta.
  6. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un skābiem gurķiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes