Sastāvdaļas
- 500 g liesas cūkgaļas bez kaula
- 2 sīpoli
- 50 g sviesta
- 1 ķiploks
- sinepes
- sāls
- rīvmaize
- 1/2 glāzes buljona
Pagatavošana
- Gaļu sagriež šķēlēs; ar gaļas āmuriņu no abām pusēm izdauza, pārkaisa ar sāli,apziež no abām pusēm ar sinepēm,apvārta rīvmaizē.
- Tā sagatavotas gaļas šķēles liek kārtā ar taukiem ieziestā veidnē, pārkaisa ar sagrieztiem sīpoliem un ķiplokiem, uzliek mazliet sviesta.
- Kārtošanu atkārto, līdz visa gaļa izmantota.
- Virsū liek sviesta piciņas, uzlej mazliet buljona.
- Trauku aizvāko un cep cepeškrāsnī, līdz gaļa mīksta.
- Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un skābiem gurķiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!