Sastāvdaļas
- 500 g vistas fileja
- 1 tējk. eļļa
- 1 paciņa Santa Maria Fahitas garšvielu maisījums
- 1 gab. paprika
- 1 gab. sīpols
- 1 iepakojums Santa Maria Kviešu tortiljas, vidējās
- Santa Maria Sarkano tomātu salsa vidēji asa
- salātu lapas
- gvakamole
- koriandrs
- laims
Pagatavošana
- Sagriež vistu vai augu izcelsmes proteīnu, sīpolu un papriku sloksnēs. Pannā sakarsētā eļļā cep vistu vai augu izcelsmes proteīnu, līdz tas kļūst zeltains.
- Pievieno papriku un sīpolu. Pievieno fahitas garšvielu maisījumu, samazina karstumu līdz vidējai temperatūrai un turpina cept vēl aptuveni 3 minūtes.
- Sasilda tortiljas saskaņā ar instrukciju uz iepakojuma. Pilda tortiljas ar salātu lapām un fahitas pildījumu.
- Pievieno salsu un gvakamoli, pārkaisa ar koriandru un apslaka ar laima sulu.
- Tava fahita ir gatava! Sanes vairāk krēslu un izbaudi kopā ar draugiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!