Dienvidamerikas kukurūzas uzkodas

Dienvidamerikas kukurūzas uzkodas Foto: Dienvidamerikas kukurūzas uzkodas

Sastāvdaļas

  • 500 g kukurūzas miltu
  • 150 g rīvēta siera
  • 1 tējkarote sāls
  • 500 ml ūdens

Pagatavošana

  1. Bļodā samīca kukurūzas miltus, sieru, sāli un pietiekami daudz ūdens, lai izveidotos mīksta mīkla.
  2. Mīklu mīca 3 minūtes, lai tā kļūtu viendabīga.
  3. Apklāj mīklu ar dvieli un atstāj uz 5 minūtēm.
  4. Sakarsē pannu, ieklāj tajā mīklu un cep 4 minūtes, no katras puses, līdz maize ir mīksta iekšpusē, bet ārpusē ar zeltainu garoziņu.
  5. Novieto siltumā, līdz izcep visu mīklu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes