Sastāvdaļas
- 800 g mīkstās cūkgaļas
- 450 ml majonēze
- 200 g vārītu rīsu
- 100 g siera
- 3 vidēja lieluma sīpoli
- 2 ēdamkarotes eļļas
- dilles
- malti pipari
- sāls
Pagatavošana
- Gaļu sagriezt nelielos gabaliņos.
- Ieziediet plāti ar eļļu, lieciet gaļas kārtu, virsu apaļos sagrieztos sīpolus, apbārstiet ar sāli, pipariem, pārlejiet ar majonēzi.
- Cepiet līdz 200°C temperatūrai uzkarsētā cepeškrāsnī.
- Kad gaļa paliek gaiši brūna, samaziniet temperatūru un cepiet vēl 15 minūtes.
- Pasniedziet pannā apbārstītu ar rīvētu sieru.
- Atsevišķi pasniedziet rīsus ar tomātu mērci, apbārstiet tos ar kapātām dillēm.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!