Sastāvdaļas
Porciju skaits 8
- 1 tējk. Santa Maria Cepamais pulveris
- 2 ēd.k. Santa Maria kanēlis, malts
- 200 g mīkstināts sviests
- 2 dl granulēts cukurs
- 1 dl neattīrīts tumšais niedru cukurs
- 2 olas
- 150 g lazdu rieksti
- 200 g baltā šokolāde
- 3.5 dl kviešu milti
- 2 dl auzu milti
- 1 tējkarote sāls
Pagatavošana
- Uzkarsējiet krāsni līdz 200 °C.
- Samaisiet bļodā sviestu, cukuru, tumšo niedru cukuru un olas.
- Atsevišķi samaisiet lazdu riekstus, šokolādi un citas sausās sastāvdaļas. Tad visu samaisiet vienā bļodā.
- Uzlieciet mīklu uz plāts ar cepampapīru. Cepiet 10-15 minūtes.
- Ļaujiet cepumiem atdzist uz plāts.
Brīnišķīgi cepumi ar lazdu riekstiem, asu kanēli un kraukšķīgu tumšo niedru cukuru.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!