Cepumi ar kanēli un lazdu riekstiem

Cepumi ar kanēli un lazdu riekstiem Foto: Santa Maria publicitātes fotogrāfija

Sastāvdaļas

Porciju skaits 8
  • 1 tējk. Santa Maria Cepamais pulveris
  • 2 ēd.k. Santa Maria kanēlis, malts
  • 200 g mīkstināts sviests
  • 2 dl granulēts cukurs
  • 1 dl neattīrīts tumšais niedru cukurs
  • 2 olas
  • 150 g lazdu rieksti
  • 200 g baltā šokolāde
  • 3.5 dl kviešu milti
  • 2 dl auzu milti
  • 1 tējkarote sāls

Pagatavošana

  1. Uzkarsējiet krāsni līdz 200 °C.
  2. Samaisiet bļodā sviestu, cukuru, tumšo niedru cukuru un olas.
  3. Atsevišķi samaisiet lazdu riekstus, šokolādi un citas sausās sastāvdaļas. Tad visu samaisiet vienā bļodā.
  4. Uzlieciet mīklu uz plāts ar cepampapīru. Cepiet 10-15 minūtes. 
  5. Ļaujiet cepumiem atdzist uz plāts.
 
Brīnišķīgi cepumi ar lazdu riekstiem, asu kanēli un kraukšķīgu tumšo niedru cukuru.
 

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes