Sastāvdaļas
- 200 g cieta siera
- 3 olas
- 2-3 ķiploka daiviņas
- 1-2 ēdamkarotes miltu
- augu eļļa cepšanai
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Sieru sarīvē uz smalkās rīves, pieber sāli, piparus, olas, samaisa.
- Ķiplokus sakapā un pievieno siera maisījumam.
- Pievieno miltus, samīca mīklu, tādu, lai no tās var izveidot bumbiņas.
- No mīklas veido bumbiņas, apviļā miltos.
- Bumbiņas cep sakarsētā pannā, lielā augu eļļas daudzumā, no visām pusēm, kamēr parādās zeltaina garoziņa.
- Izceptās siera bumbiņas liek uz papīra dvieļa, lai nosusinātu lieko eļļu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!