Ceptas paipalas ar vīnogām

Ceptas paipalas ar vīnogām Foto: Ceptas paipalas ar vīnogām

Sastāvdaļas

  • 4 cepšanai sagatavotas paipalas
  • sāls
  • rupji malti melnie pipari
  • 50 g sviesta
  • 1/8 l gaļas buljona
  • 1/8 l nesaldinātas vīnogu sulas
  • 200 g vīnogu bez sēklām

Pagatavošana

  1. Paipalas nomazgā no iekšpuses un ārpuses, nosusina un iekšpusē iekaisa rupji sasmalcinātus piparus.
  2. Ar rupju kokvilnas diegu spārnus un kājas piesien pie ķermeņa.
  3. Cepešpannā sakarsē sviestu. Putnus cep apmēram 15 minūtes.
  4. Vairākas reizes apgriež un aplaista ar taukiem.
  5. Izceptajiem putniem noņem diegu, paipalas sakārto uz šķīvja un noliek siltumā.
  6. Pannā satecējušajam šķidrumam pielej klāt gaļas buljonu un vīnogu sulu. Ieliek vīnogas un vēl dažas minūtes pavāra.
  7. Vīnogas glīti sakārto ap paipalām. Mērci pasniedz atsevišķā traukā. Pasniedz ar kartupeļu kroketēm.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes