Cepta cūkgaļa ar sieru un tomātiem

Cepta cūkgaļa ar sieru un tomātiem Foto: Cepta cūkgaļa ar sieru un tomātiem

Sastāvdaļas

  • 1 kg cūkgaļas
  • 2-3 sīpoli
  • 150-200 g siera
  • majonēze
  • sāls
  • pipari
  • ķirštomāti
  • augu eļļa cepšana

Pagatavošana

  1. Cūkas kakla karbonādi sagriež šķēlēs, viegli izdauza ar gaļas āmuru un uz sakarsētas pannas apcep
  2. no abām pusēm, pārkaisa ar sāli un pipariem.
  3. Ar eļļu nedaudz iesmērē ugunsdrošu trauku un tajā ievieto apceptās gaļas šķēles.
  4. Virsū liek ripiņas sagrieztu sīpolu, pārklāj ar majonēzi un pārkaisa ar rīvētu sieru.
  5. Nobeigumā katrai gaļas šķēlei uzliek uz pusēm pārgrieztu ķirštomātu - tas nav obligāti, bet labi izskatās.
  6. Cep cepeškrāsnī 180°C temperatūrā temperatūrā aptuveni 30 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes