Sastāvdaļas
- 1 kg cūkgaļas
- 2-3 sīpoli
- 150-200 g siera
- majonēze
- sāls
- pipari
- ķirštomāti
- augu eļļa cepšana
Pagatavošana
- Cūkas kakla karbonādi sagriež šķēlēs, viegli izdauza ar gaļas āmuru un uz sakarsētas pannas apcep
- no abām pusēm, pārkaisa ar sāli un pipariem.
- Ar eļļu nedaudz iesmērē ugunsdrošu trauku un tajā ievieto apceptās gaļas šķēles.
- Virsū liek ripiņas sagrieztu sīpolu, pārklāj ar majonēzi un pārkaisa ar rīvētu sieru.
- Nobeigumā katrai gaļas šķēlei uzliek uz pusēm pārgrieztu ķirštomātu - tas nav obligāti, bet labi izskatās.
- Cep cepeškrāsnī 180°C temperatūrā temperatūrā aptuveni 30 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!