Biezpiena sacepums ar ogām

Biezpiena sacepums ar ogām Foto: Biezpiena sacepums ar ogām

Sastāvdaļas

  • 3 paciņas pilnpiena biezpiena
  • 2 olas
  • 1/2 glāzes cukura
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • mazliet sviesta

Pagatavošana

  1. Biezpienu samaļ gaļas maļamajā mašīnā.
  2. Sakuļ olas ar cukuru, pievieno biezpienu un miltus, kārtīgi samaisa.
  3. Biezpiena masu liek ieeļļotā veidnē.
  4. Biezpiena masai virsū liek mazas sviesta piciņas.
  5. Biezpiena masu liek 180 grādu temperatūrā uzkarsētā krāsnī un cep 30 - 35 minūtes.
  6. Pasniedz ar skābu krējumu vai ievārījumu, vai ogām, kas sarīvētas ar cukuru.

 

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

 

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes