Biezpiena rausīši brīvdienām

Biezpiena rausīši brīvdienām Foto: Biezpiena rausīši brīvdienām

Sastāvdaļas

  • 180 g cukura
  • 100 g sviesta
  • 180 g biezpiena
  • 2 olas
  • 150 g miltu
  • 1/2 tējkarotes cepamā pulvera
  • 2 saujas rozīņu

Pagatavošana

  1. Sviestu sakuļ ar cukuru, pievieno caur sietu izberztu biezpienu, olas.
  2. Iesijā miltus, cepamo pulveri - visu kārtīgi samaisa, pieber rozīnes.
  3. Mīklu liek mazo kēksu formiņās, aizpildot 2/3 formas.
  4. Cep 180°C temperatūrā, 15 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes