Sastāvdaļas
- 6 - 8 olas
- 3 - 4 kartupeļi
- 1 liels sīpols
- sāls
- olīveļļa
Pagatavošana
- Kartupeļus un sīpolus nomizo sagriež šķēlītēs. Pannā karstā eļļā apcep, līdz kartupeļi zeltaini.
- Apceptos kartupeļus un sīpolus bļodā samaisa ar olām un sāli pēc garšas, bet nekuļ. Pārklāj ar foliju un "atpūtina" 15 - 20 minūtes. ļaujot masai sabiezēt.
- Lej masu sakarsēta pannā ar pretpiedegumā pārklājumu un uz liesmas cep aptuveni minūti, samazina karstumu un cep vēl divas minūtes.
- Tad omleti izgāžot uz šķīvja, apgriež, ieslidina atpakaļ pannā un cep vēl minūti uz lielas liesmas, pēc tam - vēl 2 - 3 minūtes uz mazākas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!