Biezā kartupeļu omlete

Biezā kartupeļu omlete Foto: Biezā kartupeļu omlete

Sastāvdaļas

  • 6 - 8 olas
  • 3 - 4 kartupeļi
  • 1 liels sīpols
  • sāls
  • olīveļļa

Pagatavošana

  1. Kartupeļus un sīpolus nomizo sagriež šķēlītēs. Pannā karstā eļļā apcep, līdz kartupeļi zeltaini.
  2. Apceptos kartupeļus un sīpolus bļodā samaisa ar olām un sāli pēc garšas, bet nekuļ. Pārklāj ar foliju un "atpūtina" 15 - 20 minūtes. ļaujot masai sabiezēt.
  3. Lej masu sakarsēta pannā ar pretpiedegumā pārklājumu un uz liesmas cep aptuveni minūti, samazina karstumu un cep vēl divas minūtes.
  4. Tad omleti izgāžot uz šķīvja, apgriež, ieslidina atpakaļ pannā un cep vēl minūti uz lielas liesmas, pēc tam - vēl 2 - 3 minūtes uz mazākas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes