Sastāvdaļas
- 2 glāzes sarīvētu biešu
- 2 glāzes sarīvētu burkānu
- 1/2 glāze sagrieztu sīpolu
- 4 glāzes ūdens
- 2 ēdamkarotes miso pastas
- 1/4 glāzes sojas mērces
- 2 ēdamkarotes olīveļļas
- 3 ķiploka daiviņas
- 1 1/2 ēdamkarotes citronu sulas
- 1 tējkarote kumina jeb Indijas ķimeņu
- melnie pipari
Pagatavošana
- Katlā ar ūdeni liek bietes, burkānus un sīpolus.
- Apmēram trešo daļu biešu, burkānu un sīpolu liek blenderī, pievieno visas pārējās sastāvdaļas blendē līdz gandrīz viendabīgai konsistencei.
- Tad sablendēto masu pievieno katlā palikušajiem dārzeņiem un uzsilda līdz 40°C temperatūrai.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!