Baltmaizes uzkoda ar sieru un ķiplokiem

Baltmaizes uzkoda ar sieru un ķiplokiem Foto: Baltmaizes uzkoda ar sieru un ķiplokiem

Sastāvdaļas

  • 1 franču bagete
  • 100 g Parmas siera
  • 100 g mīksta sviesta
  • 3 ķiploka daiviņas
  • pētersīļi

Pagatavošana

  1. Sieru sarīvē uz smalkās rīves.
  2. Ķiploku spiedē saspiež ķiploka daiviņas.
  3. Sīki sakapā pētersīļus.
  4. Visu samaisa, pievieno mīkstu sviestu un vēlreiz samaisa.
  5. Bageti iegriež gareniski, diagonāli.
  6. Iegriezumus piepilda ar siera pildījumu.
  7. Bageti ietin folijā un liek 200 °C temperatūrā sakarsētā krāsnī, uz 20 minūtēm.
  8. Tad foliju atver un vēl liek krāsnī uz 5 minūtēm.
  9. Bagetes vietā var izmantot parasto baltmaizi.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes