Sastāvdaļas
Vista:
- 400 g vistas fileja
- 1 ēd.k. rapšu eļļa
- 1 paciņa Santa Maria Āzijas vok mērce Phad Thai
Nūdeles:
- 1 iepakojums Santa Maria Rīsu nūdeles
- 1 ēd.k. rapšu eļļa
- 300 g sasmalcināti baltie kāposti
- 1 gab. ola
Piedevas un garnējums:
- 300 g sasmalcināti baltie kāposti
- 1 gab. sasmalcināts burkāns
- 2 gab. sīpolloki
- 1 gab. laima sula
- 6 gab. redīsi plānās šķēlītēs
- koriandrs
- 100 ml zemesrieksti
- Santa Maria Āzijas saldā čili mērce
Pagatavošana
- Apcep vistu eļļā lielā pannā, līdz tā kļūst zeltaina. Pievieno Āzijas vok mērci Pad Thai.
- Pievieno kāpostus (bet ne visus, atlicina daļu salātiem) un ātri apcep. Pievieno olu un labi samaisa.
- Pagatavo rīsu nūdeles, kā norādīts uz iepakojuma, bet uz pusi samazinot gatavošanas laiku. Nekavējoties noskalo tās aukstā ūdenī.
- Pannā pievieno rīsu nūdeles, visu viegli samaisa un noliek malā.
- Salātos sajauc baltos kāpostus, burkānu, sīpollokus un nedaudz laima sulas.
- Sastāvdaļas kārto bļodā, dekorē ar zemesriekstiem un koriandru. Pārlej ar Āzijas saldo čili mērci.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!