Asaris krējuma mērcē

Asaris krējuma mērcē Foto: Asaris krējuma mērcē

Sastāvdaļas

  • 200 - 250 g asaru
  • sāls
  • 10 g kviešu miltu
  • 25 g sviesta

Mērcei:

  • 10 g sviesta
  • 5 g kviešu miltu
  • 50 g zivju buljona
  • 50 g skābā krējuma
  • sāls

Pagatavošana

  1. Notīrītus asarus ieberzē ar sāli, apviļā miltos un apcep sviestā no abām pusēm brūnus.
  2. Liek lēzenā katliņā vai veidnē, pārlej krējuma mērci un sautē.
  3. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, svaigu dārzeņu salātiem.
  4. Tāpat gatavo butes krējuma mērcē.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes