Asā čili mērce

Asā čili mērce Foto: Asā čili mērce

Sastāvdaļas

  • 1 kg čili pākšu
  • 1 ķiploka galviņa
  • 1 ēdamkarote sāls
  • 1 ēdamkarote saberztu romiešu ķimeņu
  • eļļa

Pagatavošana

  1. Čili pākstīs pārgriež gareniski uz pusēm, iztīri sēklas un liec uz cepešplāts, kurā ieklāts cepampapīrs.
  2. Plānā kārtiņā apziež ar eļļu, liek 200 grādu karstā krāsnī un cep, līdz miziņa kļūst tumši brūna.
  3. Ņem laukā, pārklāj ar mitru dvieli, atdzesē un novelk miziņu.
  4. Sagriež gabaliņos un kopā ar sasmalcinātiem ķiplokiem un garšvielām sablendē.
  5. Pilda burciņās un aizvāko.

    Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes