Ar olu un zaļumiem pildīti kartupeļu plācenīši

Ar olu un zaļumiem pildīti kartupeļu plācenīši Foto: Ar olu un zaļumiem pildīti kartupeļu plācenīši

Sastāvdaļas

  • 1/2 kilograms kartupeļu biezeņa
  • 1 ola
  • 2 ēdamkarotes kartupeļu cietes
  • 1 tējkarote karija pulvera
  • sāls pēc garšas
  • dilles
  • eļļa cepšanai

Pildījumam:

  • 2 vārītas olas
  • 1 tējkarote skāba krējuma
  • 1/2 tējkarote sinepju
  • sīpolloki
  • dilles
  • malti melnie pipari
  • sāls

Pagatavošana

  1. Pildījumam smalki sagriežam zaļumus.
  2. Pievieno sasmalcinātu olu un pārējās sastāvdaļas.
  3. Kārtīgi samaisa viendabīgā masā.
  4. Kartupeļu biezenim pievieno olu, cieti, dilles un garšvielas.
  5. Veido plācenīšus kuros ieliek karoti pildījuma.
  6. Cepam sakarsētā eļļa no abām pusēm zeltaini brūnus.
  7. Pasniedzam ar majonēzi, skābu krējumu, tomātu mērci vai kādu citu no jūsu mīļākajām mērcēm.

Recepti piedāvā un iesaka: Iveta Rutkovska

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes