Antrekots ar āboliem

Antrekots ar āboliem Foto: Antrekots ar āboliem

Sastāvdaļas

  • 1 kg liellopu gaļas
  • 4 lieli āboli
  • ½ glāzes skābā krējuma
  • 1 ķiploks
  • zaļumi
  • melnie maltie pipari
  • augu eļļa
  • sāls

Pagatavošana

  1. Gaļu sagriež nelielos gabaliņos, kārtīgi izdauza, uzkaisa sāli un piparus un uz 30 minūtēm noliek ledusskapī.
  2. Pēc tam no abām pusēm apcep sakarsētā augu eļļā.
  3. Ābolus sagriež šķēlītēs, izliek uz gaļās un visu pārlej ar skābo krējumu.
  4. Liek cepeškrāsnī un cep aptuveni 40 minūtes.
  5. Pirms pasniegšanas galdā pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem un ķiplokiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes