Sastāvdaļas
- lavašs - 2 plāksnes
- 500 g vājpiena biezpiena
- 200 g Suluguni siera
- 400 ml trekna kefīra
- 40 g diļļu
- 1 tējkarote sāls
Pagatavošana
- Sieru sarīvē uz rupjās rīves un lielāko daļu pievieno biezpienam, pieber sāli un kārtīgi samaisa.
- Lavašu sagriež vienāda izmēra plāksnēs.
- Pirmo lavaša plāksni liek dziļā veidnē un noziež ar kefīru.
- Tad liek daļu biezpiena-siera masas.
- Nākamo lavaša plāksni mērcē kefīrā un uzmanīgi liek veidnē.
- Virsū liek biezpiena-siera masu, tad atkal kefīrā izmērcētu lavaša plāksni.
- Pēdējai jābūt lavaša plāksnei.
- Virsmu bagātīgi pārkaisa ar rīvētu sieru un sakapātām dillēm.
- Cep 180°C temperatūrā, 30-35 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!